Primăria Cluj-Napoca va cumpăra locuințe sociale în valoare de 2 milioane de euro, pentru cei nevoiași


Primăria municipiului Cluj-Napoca urmează să achiziționeze noi locuințe sociale pentru persoanele nevoiașe, a anunțat, marți, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea.

Avem alocată o sumă de două milioane de euro pentru achiziția de locuințe sociale, pentru cei care au nevoie, pentru că nu face față stocul de locuințe pe care îl avem astăzi la nivelul municipiului Cluj-Napoca și ne dorim cu această ocazie să nu lăsăm pe nimeni în urmă, să arătăm că suntem un oraș incluziv”, a declarat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, în cadrul unei emisiuni la Radio Cluj.

Cred că suntem prima primărie din țară care face astfel de achiziții de locuințe sociale, date în baza unor anumite regulamente. Cred că în acest fel putem să ăi stimulîm și pe cei care au locuințe sociale să își trimită copiii la școală și partea de educație să fie una foarte importantă în tot acest proces”, a mai precizat viceprimarul.

Consiliul Local va vota, în cadrul ședinței de marți, și regulamentul conform căruia ar urma să fie acordate locuințele sociale.

Comentarii Facebook