Primăria Cluj-Napoca dă vina pe cei doi copii pentru blocarea toaletei SMART din Grigorescu - FOTO


Primăria Cluj-Napoca susține că cei doi copii, care au rămas blocați în toaleta smart din Grigorescu, sunt vinovați pentru că nu au respectat regulamentul de folosire. 

Sistemul nu permite folosirea toaletei în timpul procesului de autocurățare. Cei doi minori au pătruns în interiorul toaletei încălcând regulile de utilizare și anume au pătruns imediat după folosirea acesteia de către o alta persoana și au rămas blocați în interior pe durata desfășurării procesului de autocuratare. În interior sunt afișate instrucțiunile de folosire a toaletei, precum și cele în caz de urgență, însă minorii s-au speriat și astfel a fost nevoie de intervenția unui echipaj de pompieri”, a precizat Biroul de Presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Sâmbătă după-amiaza, doi copii de 10 - 11 ani au intrat în toaleta automatizată din parcul de pe malul Someșului, din Grigorescu, și au rămas blocați acolo, timp de o oră. Pompierii au venit și i-au scos printr-o trapă din acoperiș, pentru că cei doi copii nu știau ce să facă. Citiți AICI mai multe detalii.


Comentarii Facebook