Cluj: Un om a murit după ce a fost LOVIT de tren în Apahida - FOTO


Un accident feroviar a avut loc luni, în jurul orei 16:00, în comuna Apahida. O persoană a fost lovită de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Penny market.

Bărbatul a murit în urma impactului

Polițiștii  din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați în jurul orei 15.20 cu privire la faptul că, pe calea ferată din Apahida, o persoană ar fi fost accidentată de un tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ce suferise leziuni incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului urmează a fi transportat în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările continuă, fiind desfășurate activități specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

ISU Cluj: O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 15.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat care a fost acroșat de un tren în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea Apahida.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.20, iar la fața locului au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Circulația feroviară și rutieră a fost întreruptă, iar din garnitura de tren implicată în incident nu au fost călători care să solicite consult medical.

Comentarii Facebook