Prima Grădină Botanică a Clujului, TĂIATĂ legal. Cine a emis autorizația - FOTO

 

Primăria Cluj-Napoca, acuzată că a emis autorizația de construcție pentru ridicarea unui hotel cu 100 de camere pe locul primei Grădini Botanice a Clujului, se apără.

 

Municipalitatea a adus unele ”clarificări în legătură cu lucrările de pe strada Avram Iancu nr. 23-25”.

 

Astfel, autorizația de construcție s-a dat numai cu acordul Agenției de Protecție a Mediului Cluj. ”A fost emisă A.C. nr. 1218/05.10. 2015 pentru executarea lucrărilor de ”Imobil cu funcțiunea Hotel 2S+D+P+2E+2M, amenajari exterioare”, cu termen de execuție de 36 de luni de la data începerii lucrărilor (din data de 14.06.2016).

 

Autorizația de Construire emisă de Primăria Cluj-Napoca are la bază toate avizele și documentele necesare, inclusiv Decizia nr. 475/28.11.20113, eliberată de Agenția pentru Protecția Mediului (anexată prezentei informări), prin care se specifică faptul că proiectul nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

 

Specificăm faptul că Primăria Cluj-Napoca a emis această autorizație de construire în conformitate cu legislația în vigoare. În cazul în care municipalitatea nu elibera autorizația de construire, funcționarii Primăriei se făceau vinovați de abuz în serviciu, în condițiile în care solicitantul avea toate avizele legale”.

 

Cluj-Napoca: Prima Grădină Botanică a orașului, TĂIATĂ pentru a fi construit un hotel - FOTO

 

 

 

Comentarii Facebook