Sambata 4 Februarie

Prezentare de modă caritabilă la Cluj! Se adună fonduri pentru proiectul ”O masă caldă”

 

Trei studente de la Facultatea de Științe Politice Cluj organizează miercuri, 26 noiembrie, o prezentare de modă unde se strâng fonduri pentru proiectul ”O masă caldă”. 

 

Campanie ce are ca obiectiv oferirea unei mese calde copiilor din familii dezavantajate social şi persoanelor fără adăpost în fiecare zi de joi din săptămână. Prin această acțiune venim în sprijinul solidarităţii comunitare şi al consumului şi managementului responsabil al resurselor alimentare, valori globale ce promovează dezvoltarea sustenabilă şi lupta împotriva săraciei. 

 

Sunt atât de încântată că prin acest eveniment putem să aducem o bucurie în plus celor care au nevoie de cineva care să le aducă speranța în suflet. Clujenii sunt foarte deschiși cu privire la astfel de proiecte și sunt sigură ca datorită lor evenimentul va fi un succes”, a declarat Cristina Borș, una dintre organizatoare.

 

Strângerea de fonduri se va realiza în cadrul prezentării de modă. Acestă colecție de haine este realizată de Miniona, o tânără artistă din Cluj-Napoca, pasionată de creația vestimentară, fiind și ea entuziasmată de faptul că poate ajuta prin creațiile ei.

 

Așadar, vă așteptăm să participați la această prezentare în data de 26 Noiembrie 2014, de la ora 20:30, în Caro Vintage Club, aflat în Piața Muzeului, nr.6 din Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook