Prețuri uriașe la Ziua Recoltei de la Cluj! Trebuia să fie o sărbătoare pentru oameni, dar e ”Ziua Profitului” - FOTO


Ziua Recoltei are loc la Cluj-Napoca în 22 - 24 septembrie, dar pare a fi ”Ziua profitului”. Sărbătorile din ultimii 2 ani nu seamănă deloc cu cele de acum câțiva ani, când erau făcute și pentru oameni. 

Un clujean care a fost la eveniment în cursul zilei de vineri ne-a relatat că a dat peste prețuri de speriat. ”Am ajuns cu încredere, dar m-am îngrozit. Eu am luat niste mămăligă cu carne de porc și a costat 45 de lei, iar soția a luat o bucată de piept de pui, care a costat 55 de lei. M-am uitat să văd cât e prețul pe kilogram și atunci m-am îngrozit. Kilogramul de piept de pui e vândut cu 120 de lei. Dar ce îi fac, pentru numele lui Dumnezeu?”, s-a întrebat clujeanul.

Acesta a prezentat și poze cu produsele comandate și a spus că au fost bune, dar nu vorbim despre ceva delicatesă la un restaurant de Doamne ajută, ci de produse făcute la un târg.

Probabil că Primăria Cluj-Napoca iarăși face profituri uriașe din închirierea platoului Sălii Sporturilor, iar comercianții îi taxează la rândul lor pe clujeni.

Ziua Recoltei 2023 este organizat din fondurile Consiliului Județean Cluj și ale Primăriei Cluj-Napoca, deci bani publici, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Producătorii care au fost la Zilele Recoltei se plâng că au achitat o taxă de 1000 de lei. „Oamenii vor să cumpere produse autohtone la prețuri ACCESIBILE”

WhatsApp Image 2023-09-22 at 16.18.16.jpeg

WhatsApp Image 2023-09-22 at 16.14.35.jpeg

Comentarii Facebook