Accident în Gilău, la urcare pe Autostrada Transilvania


Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit sâmbătă dimineața, la ora 10.30, la un accident rutier petrecut pe breteaua de urcare a nordului rutier Gilău pe autostrada A3, înspre localitatea Nădășelu.

Din cercetările preliminare a rezultat că autoturismul condus de o femeie de 30 de ani, din județul Alba, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, sensul de deplasare înspre municipiul Turda.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 30 de ani, care a fost transportată la spital. Nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, i-au fost recoltate probe biologice.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se afla o femeie ce prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a extrage femeia, astfel încât să nu-i agraveze leziunile și au predat-o echipajului SMURD. 

Femeii, în vârstă de aproximativ 30 de ani, i-a fost acordat primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte două persoane au fost consultate la locul accidentului fără a fi transportate la spital.

Comentarii Facebook