Miercuri 24 Aprilie

Preotul romano-catolic din Floresti a dat un tun imobiliar de 500.000 de euro si a disparut - FOTO


Preotul parohiei romano-catolice din Floresti este acuzat de enoriasi ca a vandut terenul bisericii si a disparut cu 500.000 de euro.

Potrivit realitatea.net, preotul Karascon Tibor a falsificat semnatura casierului parohiei si a reusit astfel sa vanda terenul si sa incaseze banii.

Consilierii parohiei din Floresti sustin ca preotul trebuia sa vanda numai un hectar din cele trei ale bisericii, la pretul de minim de 50 de euro pe metru patrat, dar a vandut tot pamantul pe un pret de trei ori mai mic.

"Avem 14 semnaturi de consilieri care nu sunt de acord cu vanzarea respectiva. Domnul preot, am incercat sa luam legatura cu el, nu sta de vorba cu noi. (...) Mi s-a prezentat actul pe baza caruia s-a vandut, un proces verbal fara numar de inregistrare si pe care apare semnatura mea, scrie Vincze un fel de notar sau casier, dar aceea nu e semnatura mea",  a declarat Ioan Vincze, consilier parohial in Floresti.

Terenul vandut de preotul Karacson Tibor a fost cumparat de mai multi dezvoltatori imobiliari care vor construi cateva blocuri in zona respectiva.

Preotul "afacerist" a disparut din localitate si nu mai e de gasit de o saptamana, dar consilierii parohiali l-au reclamat la Episcopia de Alba si au de gand sa-l dea si in judecata.

 

Citeste si...

Preotul din Floresti, acuzat ca a vandut un teren de 500.000 de euro si a disparut, s-a intors ... din vacanta! - VIDEO

Comentarii Facebook