Preotul clujean Claudiu Melean, despre coronavirus: ”Cel ce se împărtăşeşte n-are de ce să se teamă!“


Preotul clujean Claudiu Melean a distribuit pe pagina lui de Facebook ştirea parţial falsă conform căreia romancierul Dean Koontz ar fi prezis în 1981 coronavirusul.

CORONAVIRUS ??? WUHAN? SERIOS? ... CE COINCIDENTĂ??? 1981. Cel ce se împărtăşeşte n-are de ce să se teamă!” - aceasta este comentariul preotului ortodox clujean Claudiu Melean la fotografiile cu pasaje din cartea lui Dean Koontz ”The Eyes of Darkness”, publicată în 1981, în care se aminteşte de virusul ”WUHAN 400”, citat de Adevărul.ro. În cartea lui Koontz apare numele ”WUHAN 400”, dar autorul nu a prezis nimic. Fanii cărții au scos la lumină acest detaliu, fără a avea nicio susținere.

Screenshot-2020-02-18-at-2.22.50-PM.jpg

Preotul și-a șters postarea: ”NU MAI VREAU POLEMICI! MĂ DEPĂȘESC! CĂUTAȚI PE ALTE PAGINI! P.S. Chiar cred că cine se împărtășește conștient n-are de ce se teme! Respect însă ce cred alții!”, a scris el acum 13 ore.

Marți dimineața a mai postat un mesaj, iritat d criticile aduse de internauți: ”SUNT NAIV ȘI PROST. Asa mi s-a transmis! E periculos să spun ce gândesc și mai ales să pun întrebări! (Fără răspuns!) Toate vor fi folosite împotriva mea (nu-i bai) și împotriva bisericii (grav). Și cel mai grav e că mai cred în Hristos, Împărtășanie și Biblie, când majoritatea crede în TV și ziare care niciodată nu au mințit! Mulțumesc celor care m-au judecat și condamnat (m-au scăpat de Judecata cea mare) dar totuși e trist că unii români injură fara rusine și se mai si cred destepti!”.

Comentarii Facebook