Poze și detalii despre tragedia de la nunta din Nireș, terminată cu un accident mortal. Mireasa a vrut să fie furată - FOTO

 

Mireasa implicată într-un accident de circulație mortal lângă Dej a cerut să fie furată de nuntași. 

 

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, între localitățile Dej și Nireș. Mireasa a fost furata și urma să ajungă la o discotecă din Dej. În masina se aflau ambele nase de cununie ale miresei, impreuna cu proprietarul autoturismului si un alt nuntas, care se afla la volan. 

 

La iesire din Nires, in fata masinii a aparut din intuneric un cal, care a fost lovit in plin. In urma impactului extrem de puternic,  una dintre nase a decedat pe loc, scrie dejeanul.ro.

 

Mireasa este o femeie de 42 de ani din localitatea Nires, iar acum sa casatorea pentru a doua oara. Avea doi copii din prima casatorie si isi dorea foarte mult sa imbrace rochia de mireasa pentru a doua oara, in fata actualului sot. Aproape de miezul noptii, mireasa a tot insistat sa fie furata conform traditiei. 

 

O vecina a femeii, care a fost si bucatareasa la nunta, parca a presimtit ca ceva rau se va intampla si i-a sfatuit pe nuntasi sa nu o duca departe, chiar sa o duca pana acasa la ea si sa o aduca inapoi la nunta. 

 

Nunta a fost întreruptă când s-a aflat vestea accientului. 

 

Politistii au reusit sa identifice proprietarul calului. Este vorba de un barbat de etnie roma din localitatea Mica, care avea la pascut pe marginea drumului nu mai putin de patru cai. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

 

Tragedie la o nuntă, lângă Dej. Accident mortal după ce mireasa a fost furată - VIDEO

Comentarii Facebook