Poza zilei: Imagine "estetica" si "functionala" a Clujului de cinci stele

Un cititor ne-a trimis la rubrica "Fii reporter!" cateva fotografii care prezinta imaginea de "oras de cinci stele" a Clujului. In unele veti vedea un stalp plin de cabluri in...drum, in alta o conducta la...suprafata. Stalpul este doar unul dintre cei multi din Cluj, plini de cabluri, dar acesta este nou si cam ... in drum.

 

Bodo Zoltan, cel care a realizat fotografiile, ne-a spus ca lucrurile nu se schimba prea mult in Cluj- Napoca. Stalpul pe care l-a fotografiat este in amplasat in cartierul Buna Ziua de cateva luni si nu ii deranjeaza pe edilii orasului. Numai soferii stau si se intreaba daca nu cumva sunt in Caracal, locul unde orice este posibil.

 

"O  strada perpendiculara pe Buna Ziua ... dar ceva nu e in regula cu imaginea sau mi se pare mie? Un stalp incarcat cu sute de cabluri sta in mijlocul drumului, stalp care nu are o vechime mai mare de 6 luni. Nu e minunat cum ''baietii destepti'' de la Comisia de Estetica a orasului vegheaza asupra aspectului?", ne-a scris Bodo Zoltan.

 

Culmea este ca este in acelasi loc, mai este ceva, care nu pare tocmai in regula.

 

"De observat cum municipalitatea a asfaltat cu o palma de material strada pentru a circula camioanele de mare tonaj intrucat e accesul catre acel hotel in constructie si sub acea palma de asfalt imediat o teava de scurgere. Oare cel  care a efectuat lucrarea nu s-a gandit ca se va sparge foarte repede?", ne-a mai scris Bodo Zoltan

Comentarii Facebook