Povestea ADEVĂRATĂ a iPhone -ului furat de pe B - dul Eroilor. Patronul îi face mincinoși pe polițiști

 

Patronul magazinului Mobile Spot, de pe Bulevardul Eroilor, a relatat că polițiștii și-au asumat meritele prinderii celui care a furat iPhone -ul 6, cu toate că ”infractorul” le-a fost servit pe tavă.

 

Răzvan Clinciu a atacat publicațiile care au preluat comunicatul de presă de la IPJ Cluj, prin care se anunța că polițiștii au reușit să prindă un tânăr care a furat un iPhone 6, dintr-un magazin de pe Bulevardul Eroilor. 

 

Un baiat de 20 de ani a cerut sa vada un telefon de la mine de pe raft. L-a luat in mana si a fugit cu el. Mihai, angajatul meu, a dat dovada de prezenta de spirit si a reusit sa il prinda pe dobitoc la 2-3 metri de usa magazinului. I-a luat telefonul, l-a aruncat inapoi in magazin (pe hot zic) si apoi eu am chemat politia. Am sunat de 2 ori, pt ca nu li s-a parut necesar sa se deplaseze. Au ajuns in 32 de minute. Pe ceas. Timp in care, noi 2 pazeam hotul. Practic, politistii nu au avut altceva de facut decat sa constate furtul... sau flagrantul sau cum s-o numi si sa il legitimeze pe hot. Efort din partea lor - ZERO”, a scris pe Facebook Răzvan Clinciu, patronul magazinului.

 

Clinciu a mai spus că este deranjat că presa nu l-a contactat pentru a-l întreba ce s-a întâmplat și că Poliția Cluj se laudă cu reușita lui. 

 

Tu intelegi ca politistii aia au facut fix nimic? Apoi au scris procesul ala verbal exact cum s-a intamplat, in realitate, eu l-am semnat pe fiecare pagina, si apoi ma citesc in presa cum ei sunt super smecheri ca au prins un hot. Cand daca ii pui sa ti-l arate reiese exact ce am scris eu. Tu tot povestesti pe marginea subiectului tot felul de stupizenii, dar ideea in sine nu o pricepi nicicum. Au mintit ca sa dea ei bine. Politistii. Si jurnalistii lui peste, publica o stire in asa fel incat sa atraga cat mai multe hituri pagina aia a lor. Nu ii intereseaza realitatea, ii intereseaza doar senzationalul lui peste. Asta mi se pare mie rau. Nu faptul ca zic eu adevarul. Și uite, le-am scris comment pe pagina. Aseara. Ei, in sfarsit au faptele in clar, negru pe alb. Si ce aleg sa faca? Prietenii tai jurnalisti ONESTI? Lasa povestea asa cum au publicat-o initial”, a mai spus patronul magazinului, într-un duel verbal cu o jurnalistă care i-a explicat că un comunicat de la Poliție conține date oficiale.

 

Citiți AICI comunicatul Poliției Cluj.

Comentarii Facebook