Pompierii clujeni luați cu asalt după inundațiile din Cluj-Napoca și Florești

 

Pompierii clujeni intervin la scoaterea apei din subsoluri la mai multe imobile din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești.

 

Șapte echipaje de pompieri din două subunități ale ISU Cluj intervin în aceste momente pentru scoaterea apei din subsolurile mai multor imobile din divese locații ale municipiului Cluj-Napoca și comuna Florești. Acumulările de apă au fost generate ca urmare a acantității mari de precipitații căzute într-un interval scurt de timp în această după-amiză pe raza județului Cluj, anunță ISU Cluj. 

 

”Fenomenele meteorologice au fost semnalate printr-o avertizare de cod portocaliu, într-un interval de aproximativ 30 minute fiind înregistrate concomitent peste 50 de apeluri care solicitau intervenția pompierilor în vederea scoaterii apei din subsolurile imobilelor de locuințe. 

 

Deplasarea pentru intervenții a echipajelor a fost prioritizată către locațiile unde au fost estimate efecte mai mari ca urmare a acumulărilor de apă, urmând a se răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp posibil”, precizează pompierii clujeni.

Comentarii Facebook