Pompier clujean super profesionist! Era în timpul liber, dar nu a pregetat să ajute la stingerea unui incendiu


Un pompier clujean, aflat în timpul liber într-o drumeție prin pădure, nu a stat pe gânduri și a intervenit să stingă un incendiu de la Suceagu. 

Plutonierul adjutant Ciprian Rîpan își petrece adesea timpul liber în natură. Așa se face că marți alerga, împreună cu cățelul său, în pădurea din comuna Baciu. Dintr-o dată a văzut un fum negru, dintr-o zonă unde se află mai multe grajduri. Fără să stea pe gânduri, îmbrăcat în echipament sportiv, pompierul a mers la fața locului și i-a ajutat pe colegii care s-au luptat timp de patru ore cu flăcările.

Am legat-o pe Sașa și mi-am văzut de treabă. M-a sunat și soția, doar că mi-am lăsat telefonul lângă cățel. Ulterior, m-a întrebat: ”Mă, tu nu ești normal? Iară te-ai dus să stingi incendii?”. Nu a contat, orice pompier ar fi procedat la fel. Nu trebuie să primesc laude. E la fel cum aș felicita pe cineva că respiră și doarme”, mărturisește subofițerul, într-un interviu publicat pe site-ul ISU Cluj.

Cipri e genul de om care te impresionează prin modestia sa. Pentru el, dincolo de familie, cei mai importanți sunt colegii de tură, pe care se bazează la intervențiile dificile.

Comentarii Facebook