Joi 29 Septembrie

Polițistul de nota 5, de la IPJ Cluj, Ciprian Miron, numit adjunct al șefului Poliției Române

 

Comisarul şef de poliţie Adrian Ciprian Miron, adjunct al șefului IPJ Cluj, a fost numit tot ca împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Echipa de conducere a Inspectoratului General al Poliției Române a fost completată pentru eficientizarea actului managerial.

 

La propunerea șefului Poliției Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a semnat astăzi actele administrative pentru împuternicirea în funcțiile de adjuncți ai inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române ale chestorului de poliție Victor Wili Apreutesei și comisarului șef de poliție Ciprian Miron.

 

Comisarul șef de poliție Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcția de adjunct al Inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Anterior, domnul Miron a ocupat funcții de execuție și de conducere în cadrul Poliției Române, a fost atașat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii și a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.

 

Chestorul de poliție Victor Wili Apreutesei a ocupat până în prezent funcția de Director al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, structură a Poliției Române care a realizat și coordonat proiecte importante la nivel național și internațional, în domenii de prevenire a infracționalității”, transmite MAI.

 

Ciprian Miron a fost din 2015 împuternicit prin mai toate posturile de conducere din IPJ Cluj. Anul trecut a susținut, în sfârșit, un concurs pentru ocuparea postului de șef al IPJ Cluj (pe care îl ocupa ca și interimar), dar a luat numai nota CINCI și a fost respins, fiind mutat pe postul de adjunct al șefului IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook