Polițistul de la rutieră prins cu permis fals era șoferul Mitropolitului Clujului: "Nu era un teribilist"


Fostul purtător de cuvânt al IPJ Alba, Augustin Căpâlnaș, a fost pentru mulți ani de zile șoferul Mitropolitului Clujului, IPS Andrei, însă acesta nu a știut nici măcar pentru o clipă că polițistul nu avea permis de conducere.

"Să ştiţi de la mine că era un băiat tare bun şi atent. Îl cunosc de mult timp şi nu mi-am închipuit acest lucru că circula cu un permis fals. El conducea bine şi nu a avut niciodată un accident. A condus de câteva ori şi maşina cu care circulam eu, dar niciodată nu a comis un accident sau un lucru care să îmi atragă atenţia că nu ar şti să conducă. Nu am observat că ar fi teribilist, atunci era un om de caracter şi nu mi-aş fi închipuit să facă aşa ceva", a spus mitropolitul Clujului.

Mitropolitul spune că și decizia lui Căpâlnaș de a se face polițist l-a luat prin surprindere.

A fost aşa dintr-o dată. A fost o perioadă preot şi apoi a plecat la Poliţie. Mă gândesc că o fi avut el o idee din copilărie să se facă poliţist. Dacă e adevărat de ce a făcut, atunci să ştiţi că îmi este milă de el şi îl sfătuiesc să recunoască fapta şi cu asta gata", a mai spus IPS Andrei.

Pe numele lui Augustin Căpâlnaș s-a deschis un dosar penal pentru uz de fals și conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Comentarii Facebook