Clujeanca de 15 ani, accidentată de un polițist ”VITEZIST” din Baia Mare, a murit la Clinica de Neurochirurgie

 

Adela Drăgan, clujeanca de 15 ani accidentată de un polițist din Baia Mare, a murit la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

 

Profesorul de neurochirurgie Ștefan Florian a declarat că: ”Adela s-a stins miercui, 30 decembrie, în jurul orei 16.00. Rănile au fost foarte grave”.

 

Tânăra de 15 ani din Jucu, campion național la lupte libere, a fost operată, dar fără succes. 

 

Prietenii Adelei au scris mesaje pline de durere pe Facebook: ”Astăzi este ziua în care ne-ai părăsit, este ziua în care te-ai dus la cer, unde o să fii un înger! O să-mi fie foarte dor de tine Ade, o să-mi lipsești enorm de mult!”.

 

Adela Drăgan a fost accidentată în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, la ora 18.35, pe o trecere de pietoni din Jucu, de către un fost polițist. 

 

Acesta avea 200 de km pe oră. ”Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconștiență gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanță”, a spus un polițist clujean.

 

Adela Drăgan a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj Napoca și era legitimată la Secția de Lupte Libere de la CSS Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook