Polițiștii stau la ”pândă” de Sfânta Maria. Folosesc și elicoptere



Polițiștii de la Rutieră au ieșit la ”pândă” în perioada minivacanței dintre 15 și 17 august.


Aproximativ 1.900 de poliţişti rutieri vor fi la datorie, în trafic, pentru salvarea de vieţi şi prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave”, anunță IGPR.

Pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, în perioada 15 – 17 august, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., 1.895 de poliţişti rutieri vor acţiona, în medie, zilnic, cu 605 de autospeciale, pe toate tronsoanele de drumuri, în special pe Autostrada Soarelui (A2), pe DN1 şi pe cele care conduc spre alte localități în care vor fi organizate manifestări publice.

Poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe 340 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi şi vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe 420 de autospeciale, urmărind în special prevenirea şi combaterea vitezei.

De asemena, oamenii legii vor fi sprijiniţi şi de elicoptere aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul M.A.I., care vor monitoriza traficul rutier pe arterele care converg către principalele zone turistice din ţară, în special pe DN1 și pe autostrăzi.

Comentarii Facebook