Politistii s-au batut cu un barbat beat, pe strada Plopilor din Cluj-Napoca VIDEO


O patrula de politie, care actiona in cartierul Manastur, s-a luptat cu un tanar aflat in stare de ebrietate si care distrugea marcajele de la linia de tramvai.

"Duminica, in jurul orei 22.35, pe strada Plopilor un barbat aflat in stare avansata de ebrietate, M. Florin, 28 de ani, rupea si arunca marcaje de semnalizare ale tramvaiului. Patrula de politie care se afla in zona s-a sesizat din oficiu, a incercat sa legitimeze persoana in cauza, dar aceasta a refuzat legitimarea si a devenit recalcitranta, motiv pentru care a fost incatusata si condusa la Sectia 4 Politie unde s-a luat masura amendarii pentru scandal in loc public si refuz de legitimare", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies.

Amenda care poate fi aplicata tanarului este de la 200 la 1000 de lei pentru scandal in loc public si, pentru refuz pentru legitimare, de la 100 la 500 de lei.


Din imagini se vede cum un politist incearca sa ii puna catusele barbatului beat, dar se impidica si cade peste el. Alte persoane incearca sa ii dea o mana de ajutor omului legii.




Video: Citynews.ro - YouTube

Comentarii Facebook