Miercuri 24 Aprilie

Polițiștii l-au prins pe violatorul din Cluj, eliberat pentru că judecătorul a întârziat la locul de muncă


Polițiștii municipiului Dej au depistat bărbatul acuzat de viol, care a rămas joi în libertate, pentru că judecătorul care se ocupă de caz a ajuns cu întârziere la serviciu.

Amintim că Paul Moldovan ”Mucea” a violat o fată din Cășeiu și a fost reținut rapid de polițiști, în dimineața zilei de miercuri. El a fost dus joi, 2 februarie, în fața judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej pentru arestarea preventivă, dar magistratul a întârziat la locul, scrie dejeanul.ro.

Instanța fusese anunțată despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13, când expira mandatul de reținere. Pentru că a întârziat judecătorul, polițiștii l-au lăsat liber și „Mucea”, care a dispărut fără urmă.

Joi după-amiază, când a apărut la muncă, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă a lui Paul Alin Moldovan. Acesta este cercetat în ianuarie 2016, pentru proxenetism.

În urma cu puțin timp, bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej -Secția 5 Poliție, pe raza comunei Cășeiu. A fost condus la sediul unității de poliție, în vederea punerii în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanță.”, anunță IPJ Cluj. 

nene.jpeg

Comentarii Facebook