Polițiștii încă nu au găsit mama criminală, care și-a abandonat nou-născutul la Pata Rât: „Persoanele care pot furniza informații să apeleze 112”


La data de 14 februarie, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Oamenii legii nu au reușit până acum să identifice mama criminală care a ascuns trupul micuțului în doi saci menajeri, printre alte gunoaie.

Poliția cere în continuare ajutorul cetățenilor pentru identificarea acesteia. 

„Aveți informații care pot sprijini ancheta?

La data de 14 februarie a.c., în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. 

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj sunt efectuate activități de căutare a femeii care a dat naștere copilului. 

În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei. Persoanele care pot furniza informații despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!

Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor municipiului Cluj-Napoca”, transmite IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook