Cluj - Angajata unui restaurant din foodcourt, filmată când mânca cu mâinile din mâncarea servită clienților - VIDEO


Angajata unui restaurant din food court-ul unui mall clujean a fost filmată de un cuplu care aduna probe pentru a arăta că nu se respectă regulile de igienă. Femeia a fost surprinsă în timp ce gustă din mâncarea care ajunge ulterior la clienții restaurantului!

„Cum am reușit eu cu soțul să facem toxiinfecție”, a transmis Maria, pentru Știri de Cluj.

Clujeanca a filmat angajata de la restaurantul de unde a luat mâncare și a observat cum aceasta mănâncă cu degetele din produsele ce sunt expuse spre vânzare, iar apoi gustă cu polonicul din produsele pe care le gătește și îl pune la loc. 

Astfel de practici sunt folosite adesea de gospodine, acasă, în propria gospodărie, pentru că diverse boli se pot transmite rapid prin intermediul salivei. 

Situația este de-a dreptul halucinantă! Igiena fiind esențială în industria alimentară. Astfel de practici nu ar trebui să aibă loc într-un restaurant sau în orice altă locație de alimentație publică. Este important ca autoritățile competente să fie informate despre astfel de incidente pentru a lua măsuri adecvate și pentru a asigura respectarea standardelor de igienă în aceste locuri.

--------------------

UPDATE

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au descins la restaurantul în cauză și fac controale în urma materialului publicat de Știri de Cluj. Surse din cadrul anchetei declanșate spun că acest comportament este nepermis și este sancționat de legislația în vigoare.

Restaurantul a fost închis de inspectori.

Restaurantul din Iulius Mall, unde o angajată a fost surprinsă în timp ce mânca din mâncarea servită clienților, amendat dur de ANPC

WhatsApp Image 2024-02-20 at 15.13.19.jpeg

vlcsnap-2024-02-20-09h38m04s473.pngvlcsnap-2024-02-20-09h37m51s827.png

Sursa video: Știri de Cluj

Comentarii Facebook