Polițiștii din Cluj au mai dat o lovitură MAFIEI de țigări. Ce captură au făcut - VIDEO

 

Peste 450.000 de ţigarete, în valoare de circa 74.000 de euro, au fost ridicate de către poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic. Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, iar autovehiculul a fost indisponibilizat.

 

Vineri, 19 iunie, poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un conducător auto, de 34 de ani, din judeţul Maramureş, pentru contrabandă şi deţinere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete.

 

”Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu numar fals de înmatriculare. 

 

În fapt, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 23:30, un conducător auto a fost oprit în trafic, pentru control, pe DN1 C, pe raza municipiului Gherla. În urma verificării autoutilitarei, au fost descoperite 460.000 de ţigarete de contrabandă, cu o valoare totală de piaţă de circa 74.000 de euro. Acestea se aflau ascunse în spaţiul existent între cabina şoferului şi platforma carosată a vehiculului.

 

Ţigările au fost ridicate, iar autoutilitara folosită la transport, în valoare de circa 15.000 de euro, a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoutilitara nu era înmatriculată, iar numerele aplicate erau false”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Comentarii Facebook