Politistii clujeni ii vaneaza pe soferi intre blocuri

Mai multi locuitori ai comunei Apahida au sunat la Stiri de Cluj pentru a reclama  o razie cam neobisnuita a politistilor de la Postul de Politie Apahida. A.J. care locuieste la blocurile de pe strada Parcului sustine ca un echipaj de politie s-a postat in parcarea din fata unui bloc si a inceput sa dea amenzi cu nemiluita soferilor care nu erau dispusi sa negocieze pentru nepurtarea centurii de siguranta.


Un alt locuitor din aceeasi zona, Mihai S., care a fost amendat pentru ca nu purta centura de siguranta a acceptat sa vorbeasca cu reporterii Stiridecluj. ro. Acesta sustine ca a fost amendat abuziv, in parcarea blocului in care locuieste pentru nepurtarea centurii de siguranta.

 

"Veneam de la Cluj, iar la intrarea pe aleea dintre blocuri am desfacut centura de siguranta. Eram cu sotia in masina iar la un moment dat, cand voiam sa parchez un agent de circulatie mi-a facut semn sa trag pe dreapta. M-a luat la intrebari despre acte si despre asigurare iar dupa ce a vazut ca totul este in regula a inceput negocierea despre "cum facem ca sa fie bine", sustine cititorul Stiridecluj.ro. Potrivit acestuia politistul a inceput sa negocieze o posibila atentie.

 

"Ma tot intreba "ce sa facem" si "acum ce facem ca nu ati purtat centura de siguranta", probabil ca astepta ceva dar eu nu am dat spaga niciodata la nimeni si asa m-am trezit cu un proces verbal de 140 de lei pentru ca nu am purtat centura de siguranta in parcarea blocului. Degeaba i-am spus ca e parcare si ca acolo locuiesc ca nu l-a interesat. Ce ma intriga este faptul ca la doar doi pasi de agentul constatator negociator era un inspector de politie care statea cu spatele, probabil de sase", a mai spus Mihai S.


Cei care locuiesc in zona sustin ca la un bar din apropiere in fiecare zi au loc batai in toata regula intre betivi. "Desi am sunat de nenumarate ori la 112 sa cerem sprijinul Politiei, aceasta nu a venit niciodata, in schimb stau la panda intre blocuri. UIltima data cand s-au batut ca in vestul salbatic vreme de o jumatate de ora a fost chiar sambata trecuta", poveste Marcela Veresezan, o alta locuitoare din zona.

 

Referitor la aceasta intamplare, Biroul de Presa al Politiei Cluj a facut urmatoarele precizari: : "Dezmintim in mod categoric absolut toate afirmatiile care se refera la comportamentul politistilor din cadrul Politiei Comunale Apahida care se aflau in misiune in seara zilei de 17.06.2011 pe str. Republicii din localitatea Apahida si care sunt cuprinse in articolul mai sus mentionat", se arata in comunicatul trimis redactiei.

Comentarii Facebook