Polițiștii clujeni, înjurați de un bărbat care s-a întins pe jos în mijlocul străzii



Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bihor, a fost ridicat de către polițiști după ce s-a întins pe jos în mijlocul unei treceri de pietoni, prefăcându-se că este inconștient și încurcând circulația.

Un echipaj al ambulanței s-a deplasat la fașa locului în urma unui apel la 112, însă au constatat că bărbatul întins pe în intersecția străzilor Taberei și Tăşnad este perfect conștient, iar acesta a refuzat asistența medicală.

În momentul în care au sosit polițiștii și i-au cerut acestuia să se legitimeze, bihoreanul a devenit recalcitrant și a început să îi jignească pe oamenii legii.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie în vederea identificării şi luării măsurilor legale ce se impun. În urma audierilor, bărbatul a fost identificat în persoana numitului M.H., în vârstă de 47 ani, din judeţul Bihor şi a fost sancţionat de către poliţişti cu amendă contravenţională în cuantum de 1.000 lei, în conformitate cu art. 3, pct.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Comentarii Facebook