Polițiștii clujeni îl caută pe țeparul care a închiriat o cabană fictivă la 100 de persoane! NIMENI nu a depus plângere până acum

Polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu în cazul țeparul ii care se fi păcălit aproape 100 de oameni închiriindu-le o cabană fictivă din Gilău.

Vezi mai multe AICI - 100 de oameni țepuiți cu cabana de la Gilău, care nu există de fapt! Nu fiți creduli și verificați ofertele

"În urma apariției în spațiul public a mai multor articole referitoare la persoane care au remis diferite sume de bani proprietarului unei cabane din localitatea Gilău în vederea închirierii acesteia pentru sărbătorile de iarnă, persoană care nu a mai putut fi contactată ulterior, polițiștii municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor, precum și a persoanelor implicate.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la aceste aspecte.

Comentarii Facebook