Polițiștii au confiscat marerial lemnos de peste 10.000 de euro de la o firmă din Cluj. Au primit și o amendă consistentă



Polițiștii clujeni, alături de reprezentanții Gărzii Forestiere,au efectuat o serie de controale privind activitățile ilicite cu material lemnos.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale referitoare la circulaţia, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase”, informează IPJ Cluj.

În cadrul acțiunii, a fost verificată activitatea unei societăţi comerciale care desfăşoară activităţi cu material lemnos, având sediul în comuna Borşa, judeţul Cluj.

Astfel, a fost constatată o contravenţie silvică privind nerespectarea obligațiilor privind introducerea datelor aferente avizelor de însoțire în aplicația informatică SUMAL.

Prin urmare, s-a aplicat o sancţiune în valoare de 15.000 de lei, fiind dispusă confiscarea valorică a peste 97 de metri cubi de cherestea răşinoase, în valoare de peste 50.000 de lei.

Comentarii Facebook