Polițiști luați la BĂTAIE în secție de un hoț, care a încercat să spargă o locuință de pe strada Edgar Quinet

 

Polițiștii au fost chemați să intervină în 13 decembrie, în jurul orei 16.50, la un bloc de pe strada Edgar Quinet, unde doi bărbați se chinuiau să intre într-un apartament, forțând un geam cu o rangă.

 

În baza informaţiilor obţinute şi a investigaţiilor efectuate de către poliţişti, la aproximativ 150 metri de str. Edgar Quinet, au observat cele două persoane cu semnalmentele furnizate de către martorul ocular, ocazie cu care s-a procedat la oprirea si identificarea acestora în persoana lui B. Liviu, de 24 ani, din Cluj-Napoca şi B. Gheorghe, de 43 ani, din Cluj-Napoca.

 

La efectuarea unui control sumar, asupra lui B. Gheorhe poliţiştii au găsit ranga cu care cei doi au încercat să pătrundă în locuinţa situată la parterul imobilului de pe str. Edgar Quinet.

 

Cei doi au fost conduşi la sediul Sectiei 4 Politie pentru cercetari unde B. Liviu, fara motiv, l-a lovit pe unul dintre poliţişti provocandu-i leziuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Cei doi sunt suspecţi în cazul a doua tentative de furt din locuinţe și sunt cercetați pentru ultraj, tentativa furt calificat și violare de domiciliu, fiind reținuți pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook