Miercuri 7 Decembrie

Poliția locală Cluj-Napoca, ironizată de un fost șef din Poliția Cluj: E jenant să îi vezi cu haine de polițiști. Să scrie pe ei ”PARKING”


Sorin Rus, fostul șef al Serviciului Poliției Rutiere Cluj, critică faptul că Poliția Locală, din subordinea Primăriei Cluj-Napoca, poartă haine ca și polițiștii de la MAI, dar pun amenzi în parbriz. 

Trebuie să fie mai multă poliție națională în stradă. Nu poliție locală. Este jenant să vezi un polițist local că pune citații îmbrăcat (ca un polițist), cu pistol, baston și căciulă, celor care au parcat neregulamentar. În Italia sunt cei care răspund de parcometre, care fac asta. Nu poți să scrii Poliție pe așa ceva! 

Am avut o discuție cu unul și i-am spus de o speță și a zis că trebuie să cheme pe altcineva. Și au chemat pe altcineva de la Poliția Rutieră.

În anii 2004 eram pentru Poliție locală normală. Așa cum e în Italia, Germania etc. Să fie Poliție locală, polițiști, ca și cei de la MAI. Eu cred că acum se cheltuie resurse inutile. Dacă asta e politica administrației locale, așa să fie, dar e inacceptabil să apelezi la un polițist local și el să spună că nu știe, să cheme pe alții… Păi să nu scrie Poliție pe ei? Dacă e așa să scrie ”Parking”, a spus acesta, la Napoca Live.

De ce crede fostul șef al Poliției Rutiere Cluj că DN1 - Cluj-Oradea este magnet pentru accidente: Oboseala e mai rea ca alcoolul

Comentarii Facebook