Poliția l-a ARESTAT pe interlopul care l-a bătut CRUNT pe antrenorul de înot de la Olimpic - EXCLUSIV

 

Poliția a reușit să-l aresteze pe Radu Horincă, zis ”Flash -ul”, interlopul care l-a bătut cu bestialitate pe antrenorul de înot de la Olimpic. Andrei Pop a primit 70 de zile de îngrijiri medicale.

 

Antrenorul a fost bătut în incinta bazinului olimpic din Cluj Napoca, în faţa unor copii care luat lecţii de înot. 

 

Radu Horincă, zis "Flash-ul", a fost căutat de poliţiştii, dar nu a fost găsit. Interlopul şi al doilea agresor au fost trimişi la bazinul Olimpic ca să îl bată pe Andrei Pop, din cauza faptului că acesta a fost martorul unui incident în care a fost implicaţi mai mulţi membrii ai firmei de pază Scutul Negru, în Piața Unirii. Aceștia voiau să îl intimideze să nu depună plângere.

 

După ce a fost bătut cu bestialitate, Andrei Pop a fost transportat la Clinica de Chirurgie Maxilo Facială, unde a fost supus unei operaţii complicate. În urma loviturilor de pumni pe care antrenorul Pop i-a primit în zona feţei, acesta a suferit mai multe fracturi de maxilar. 

 

În cazul său, medicii de la IML Cluj eu emis un certificat medico legal pentru 70 de zile. Pe baza acestui document, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj a deschis un dosar penal în care cei doi agresori sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă.

 

Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere.

 

Antrenor de înot de la Olimpic, ”căsăpit” în bătaie de doi bătăuşi CHIAR în faţa copiilor pe care îi antrena - EXCLUSIV

 

 

Comentarii Facebook