Luptătorul Răzvan Benche, angajat Scutul Negru, reținut de poliție pentru bătaia din Janis. VEZI lista reținuților - EXCLUSIV

 

Polițiștii au reținut zece angajați ai firmei de pază Scutul Negru, care au agresat în dimineața zilei de 21 iulie, mai multe persoane în localul Janis Stuf.

 

Alături de Răzvan Benche au mai fost reținuți alți 9 luptători ai firmei Scutul Negru, iar al unsprezecelea este cercetat în stare de libertate. Între cei reținuți se mai numără: Ionuț Beurdean, Marian Nichifor, Alexandru Curtea și Rareș Șomlea.

 

Una dintre victimelor celor de la Scutul Negru a povestit pentru Știri de Cluj, în exclusivitate, că a fost lovită cu bestialitate și târâtă afară din club. ”Au venit, motivând că au fost chemați la o intervenție, dar în realitate mă căutau pe mine și pe prietenii mei. M-au lovit cu un baston telescopic, mi-au rupt maxilarul și m-au târât pe jos afară din local. Unul dintre ei striga în timp ce mă loveau: ”Rupe-i piciorul!”, a povestit victima, sub protecția anonimatului.

 

Cei 10 luptători reținuți vor fi duși la mandat.

 

Vom reveni și cu alte mărturii și detalii...

 

ZECE angajați de la Scutul Negru, reținuți de Poliție pentru bătaia din față de la Janis Stuf

Comentarii Facebook