Antrenor de înot de la Olimpic, ”căsăpit” în bătaie de doi bătăuşi CHIAR în faţa copiilor pe care îi antrena - EXCLUSIV

 

Incidentul a avut loc miercuri după amiaza, în jurul orei 18.00, în incinta Piscinei Olimpice din Cluj Napoca. 

 

Potrivit martorilor, doi indivizi din lumea interlopă clujeană au intrat cu forţa în clădirea în care se află bazinul interior şi au încercat îl scoată afara pe antrenorul Andrei Pop, deşi în bazin se aflau mai mulţi copii care se antrenau la înot. 

 

Martorii incidentului susţin că cei doi au strigat după Andrei Pop, cuvinte de genul ”figurantule”, doar ca să îl provoace la bătaie. ”După antrenament, antrenorul a însoţit copii spre vestiare, dar cei doi l-au atacat şi a urmat o luptă. Cei doi îl loveau cu pumnii, iar antrenorul dădea ca să se apere", spune un martor.

 

În urma incidentului, la care au asistat mai mulţi copii, antrenorul Pop a suferit o fractura de maxilar, care necesită o imobilizare de şase săptămâni.

 

Contactat, Andrei Pop a declarat că nu ştie cine sunt cei care l-au bătut deoarece nu a avut cu nimeni niciun fel de conflict. ”Aia doi tot au tras de mine că să ies până afară ca să îmi zică ceva şi le-am răspuns că sunt copii în bazin şi nu pot să mă duc. Au strigat după mine hai măi figurantule să îţi zicem ceva. Am mers către ei să le spun că nu se poate intra îmbrăcaţi şi încălţaţi în bazin şi le-am arătat cu mâna un semn de interzis, iar atunci m-au lovit din lateral cu pumnul. Am început să mă apăr şi eu, pe unul l-am trântit şi eu. Unul a fugit înspre cartierul Grigorescu, iar celălalt a fugit spre bazinul de afară. Nu ştiu cine sunt. Nu am nicio idee cine sunt. În ultima vreme nu m-am certat cu nimeni. Am luat-o paşnic şi cu agresorii şi am încercat să fiu foarte civilizat. Nu am nicio idee despre cine sunt. Am rămas înauntru, ameţit, dar au fugit colegii mei după ei. Din câte am aflat au venit cu un Volvo, model mai vechi".

 

Antrenorul de înot a declarat că mai multe persoane, între care şi colegii lui au sunat la 112 să solicite ajutorul Poliţiei, dar la faţa locului nu a venit nimeni. "Persoana care a răspuns la 112 le-a spus colegilor mei că trebuia să sun chiar eu, dar eu eram căzut pe jos şi eram ameţit şi nu aveam cum să sun”, a mai spus Andrei Pop.

 

Din primele informaţii, cei doi agresori ar fi angajaţii unei firme de pază şi protecţie din Cluj.

 

Comentarii Facebook