Politia Cluj a recoltat probele dupa jaful de la Banca Transilvania, fara a-i chema pe martori si dupa ce alti oameni le-au "contaminat"


Politia Cluj a recoltat probele dupa jaful de la Banca Transilvania, fara a-i chema la fata locului si pe martorii care au asistat la atacul  din 13 feburarie 2009. Asa reiese din declaratiile a doi martori audiati marti la Tribunalul Cluj.

Cei doi sunt angajati ai Bancii Transilovania si a aflau in sucursala din Manatur in momentul jafului. Ei au afirmat in fata judecatorului ca au fost chemati abia a doua zi dupa atac pentru a semna procesul verbal privind recoltarea probelor, fara ca ei sa fie de fata la operatiune.

 

Avocatul celor doi tineri, Vlad Hosu, a mai declarat ca o alta persoana, care a asistat la jaf, a spus ca, in timp ce erau recoltate probele, persoane straine au patruns in sucursala si probele ar putea fi contaminate.

Andrei Hosu si Bogdan Baciu sunt judecati la Tribunalul Cluj pentru jaful dat in 13 februarie 2009 la sucursala Bancii Transilvania din cartierul Manastur. Cei doi sunt acuzati ca au intrat mascati in banca si au disparut in 66 de secunde cu suma de 70.000 de euro.

Comentarii Facebook