Pluxee HR LivingRoom în Cluj-Napoca: platformă de inspirație și schimb de idei pentru profesioniștii de Resurse Umane


Pluxee România principalul partener global pentru beneficii extrasalariale şi soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă, a adus împreună profesioniștii de HR din Cluj-Napoca într-un cadru prietenos și inspirațional: HR LivingRoom. Această serie de întâlniri, intrată deja în al doilea an, a reunit joia trecută la Hotel Radisson Blu experții de resurse umane care cred în puterea culturii organizaționale de a transforma locurile de muncă în surse de dezvoltare și stare de bine pentru angajați.

Evenimentul cu tema ”Cultură organizațională sănătoasă. Angajați valoroși” a debutat cu prezentarea ecosistemului de soluții pentru implicarea și motivarea angajaților, susținută de  Marius Popescu, Director de Vânzări Pluxee România. Andrei Dumitrel, CEO MyBenefits a vorbit despre rolul flexibilității și importanța de a putea alege beneficiile potrivite în funcție de stilul de viață. Prezentarea lui Chris Hyland, Co-fondator The Happiness Index,  a arătat importanța fericirii la serviciu și cum companiile pot măsura și îmbunătăți gradul de fericire al angajaților cu ajutorul tehnologiei și neuroștiinței. 

Invitații speciali, Silvia Fierăscu, Expert în analiza rețelelor organizaționale și Prof. univ. dr. psih. Daniel David, au adus perspective unice asupra culturii organizaționale într-o discuție moderată de jurnalista Ioana Ciurlea. Silvia Fierăscu a dezvăluit secretele din spatele relațiilor și comportamentelor din companii, arătând cum analiza rețelelor organizaționale poate ajuta la construirea unei culturi organizaționale care atrage și reține angajații valoroși. Domnul Daniel David a subliniat rolul crucial al educației în formarea angajaților de mâine, punând accent pe colaborarea dintre mediul academic și companii.

Informații valoroase despre rezultate și modul în care experimentează practic trendurile și teoriile din piața muncii au venit de la experții Silvia Oana Păulescu, Regional HR Manager East Europe Draxlmaier Group, Mihaiela Pura, HR Manager Farmec și Bogdan Bucur, HR Manager Foundever, prezenți în cadrul panelului de discuții.

Pluxee, principalul partener pentru motivarea și implicarea angajaților

Pluxee România este principalul partener global pentru beneficii extra salariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă. Prin soluții digitale inovatoare, Pluxee sprijină peste 35.000 de companii din România să dezvolte relații mai bune cu angajații lor, susținând afacerile a peste 55.000 de locații partenere.

Ecosistemul de produse pentru creșterea motivației angajaților include soluții precum cardul de masă Pluxee Gusto, care încurajează luarea unei mese calde zilnic și care poate oferi economii de până la 29% la bugetul companiei, cardul Pluxee Cadou pentru sărbătorirea momentelor speciale și aprecierea angajaților, cardul Pluxee Turist pentru a încuraja angajații să petreacă clipe de relaxare, alături de cei dragi, și cardul Pluxee Cultură pentru o doză de inspirație. În plus, Pluxee România colaborează cu platforma de loializare și beneficii MyBenefits și utilizează instrumente inovatoare precum The Happiness Index pentru a măsura gradul de mulțumire al angajaților.

Comentarii Facebook