Percheziții în Cluj la indivizi suspectați de contrabandă, fraudă și evaziune fiscală! Persoanele bănuite de infracțiuni economice, aduse la audieri


Luni dimineața u avut loc zeci de percheziții în toată țara la persoane bănuite de infracțiuni economico-financiare. Astfel de acțiuni au avut loc și în județul Cluj.

Astfel, polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz, au efectuat 86 de percheziții domiciliare, în cadrul a 15 acțiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

,,Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă, falsificare de produse, înșelăciune, fals, spălarea banilor, obținere ilegală de fonduri, delapidare, precum și alte infracțiuni prevăzute de Codul fiscal’’, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române. 

Cei depistați vor fi conduși la audieri în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

,,Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal’’, informează IGPR.  

Comentarii Facebook