Plutonierul de la ISU Cluj, ranit in explozia de la depozitul de munitie, s-a ales cu dosar penal!


Procurorii militari i-au intocmit plutonierului de la ISU Cluj, care a fost ranit in explozia de la depozitul de munitie din Someseni, dosar penal pentru calcare de consemn.

Procurorii il mai banuiesc pe plutonierul ranit in urma exploziei ca ar fi vrut sa vanda la fier vechi proiectilele care au fost gasite in zona in care s-a produs incidentul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, locotenentul Andrei Biris, a declarat ca "la locul evenimentului s-au gasit proiectile inerte, adica elemente de munitie ce nu au incarcatura exploziva si sunt folosite pentru exercitii". Acesta a mai precizat ca nu se stie ce cautau proiectilele in locul in care s-a produs explozia.

Incidentul a survenit miercuri, 18 mai, in jurul orei 14.20, si plutonierul Nicolae Barbancea a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind internat in stare grava la spital.

 

Surse medicale sustin ca plutonierul Nicolae Barbancea a fost operat joi seara la Clinica de Chirurgie Maxilo-Faciala din Cluj Napoca.

 

Citeste si...

Explozie la depozitul de munitie al ISU Cluj de la Someseni! Un subofiter a fost ranit

Comentarii Facebook