Plângerile clujenilor de Revelion: Orarul scurt al mijloacelor de transport în comun și șampanie ieftină oferită în Piața Unirii



Ultima zi din 2014 a fost un bun prilej pentru mai mulți clujeni să-și spună ofurile conducerii municipiului Cluj-Napoca.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Compania de Transport Public Cluj-Napoca a introdus un orar special al mijloacelor de transport în comun. Astfel, în Ajunul Anului Nou, acestea au circulat până la ora 21.30.

Un clujean se plânge de faptul că orarul mijloacelor de transport în comun a fost scurtat în seara de Revelion, în loc să funcționeze toată noaptea, sau măcar câteva ore după miezul nopții.

Ma bucur ca prima masura care s-a luat in privinta alinieri orasului nostru la alte orase culturale europene a fost scurtarea orarului mijloacelor de transport in comun in noaptea de revelion - in loc ca acesta sa functioneze toata noaptea, sau macar cateva ore dupa miezul noptii, programul CTP este pana la orele 21:30, deci nici macar nu au cu se sa ajunga clujenii in centru sa vada ce le-ati pregatit....foarte frumos”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

O altă persoană i-a scris primarului municipiului Cluj-Napoca în speranța că în acest an se va da altă șampanie în Piața Unirii, precizând că cea oferită până acum ”este foarte ieftină”.

As vrea sa stiu daca la cumpana dintre ani an în Piata Uniri va fi tot sampanie Dorato, deoarece cam de doi ani tot din aceea ati dat. Nu este frumos, poate oamenii s-au saturat de acea sampanie, care este foarte ieftina”, reclamă un alt clujean, pe portalul domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook