Planetariul Mobil revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

 

Planetariul Mobil revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, iar cei mici și părinții lor vor avea o aventură pe cinste.

 

În perioada 9-18 martie 2016 Planetariul Mobil vă invită la o întâlnire cu Galileo Galilei și robotul Curiosity. Astfel MET se transformă din nou în Centru Spatial pentru copii și parinti, unde proiectiile de Planetariu Mobil devin o traditie anuala.

 

Parintele stiintei moderne Galileo Galilei va îndrepta pentru prima oară în istoria omenirii telescopul spre cer, iar robotul Curiosity va prezenta cat de repede dupa descoperirile facute de Galilei oamenii au devenit exploratori ai Universului.

 

Toate proiecțiile de Planetariu Mobil vor avea un un conținut adaptat pentru toate vârstele, interactiv, susținut în permanență de un povestitor ”un-plugged”.

 

Accesul se face doar pe bază de programare, astfel că doritării trebuie să sune la nr. de tel 0752-690.245 sau să scrie la adresa contact@planetariumobil.ro (specificați data, ora, nr. de pers.). Prețul unui bilet de intrare este de 11 lei (preț care include și vizitarea expoziției permanente a muzeului).

 

Evenimentul este organizat de către Asociația Astronomică Pluto în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Comentarii Facebook