Pistolarul din Dej este fiul fostului candidat la primaria orasului, Ioan Peter


Vlad Peter, tanarul de 22 de ani care si-a facut dreptate cu pistolul in trafic la Dej vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, este fiul unui fost candidat la primaria orasului.

Vlad Peter ar fi fost nemultumit ca un alt sofer, un tanar de 19 ani, i-a ocupat locul de parcare. "Pistolarul" a oprit in dreptul masinii acestuia, a luat pistolul cu bile de cauciuc pe care il avea la el si si-a impuscat adversarul.

Victima a fost transportata la Spitalul Municipal Dej pentru ingrijiri medicale, iar fiul fostului candidat la Primarie la Politie, unde a dat declaratii, dupa care a fost lasat sa plece acasa.

"Din verificarile efectuate de catre politisti s-a stabilit ca in jurul orei 17,30 in urma unui conflict  spontan in trafic, N. Marius de 19 ani, din Dej,  a devenit agresiv fata de celalalt conducator auto P. Vlad, de 22 ani, din Dej. Acesta a scos un pistol cu bile de cauciuc, pentru care avea autorizatie si a tras un foc in directia lui N. Marius, provocandu-i leziuni in zona pieptului.

Fata de P. Vlad s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de uz fara drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizarii", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Vezi si...

Barbat impuscat la Dej, in urma unui scandal pentru un loc de parcare! VIDEO

Comentarii Facebook