Pintea, ”pedepsit” pentru că l-a umilit pe agentul Todea cu un post de șef în Poliția Cluj

 

Comisarul șef Cristian Pintea, cel care l-a umilit pe angetul Sergiu Todea, a fost ”pedepsit” cu un post de șef în Poliția Cluj.

 

Cu data de 10 ianuarie a.c., comisar-şef de poliţie Cristian Dan Pintea a fost eliberat din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, prin dispoziţie a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

 

Prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, la data de 10 ianuarie 2014, comisar-şef de poliţie Lucian Traian Bob a fost eliberat din funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi numit în funcţia de şef serviciu la Serviciul Rutier, din cadrul aceleiaşi unităţi.

 

Cu aceeaşi dată, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, comisar-şef de poliţie Cristian Dan Pintea a fost numit în funcţia de şef serviciu la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

 

Cristian Pintea, cel care l-a umilit pe agentul Todea, s-a plâns Tribunalului Cluj că a rămas FALIT. Așa a fost repus în funcție

Comentarii Facebook