Miercuri 24 Aprilie

Picturi gigant realizate de peste 100 de clujeni de Saptamana Nationala a Voluntariatului FOTO


103 clujeni de toate varstele s-au implicat marti, 15 mai, in realizarea a trei picturi uriase, cu dimensiuni de 2,5 m pe 1,25 m, in fata Casei Matei.

Scopul actiunii este promovarea voluntariatului si cetatenia activa, in cadrul editiei a 11-a a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV), organizata la Cluj de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN).
 
Sub privirile trecatorilor curiosi, copii, tineri si adulti au pictat cu vopsea colorata pe panzele gigant simboluri ale solidaritatii, prieteniei si bunei dispozitii, care caracterizeaza voluntariatul. 
 
Pe langa implicarea directa a voluntarilor internationali, a voluntarilor locali si a trecatorilor, acest eveniment a primit sprijinul companiei Metro Romania, care a sponsorizat activitaea oferind vopseaua necesara.
 
Evenimentul "Bigger Picture" a fost organizat de 6 voluntari internationali veniti in Romania din Bulgaria, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Spania prin Serviciul European de Voluntariat in cadrul proiectului “123 days!” finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.

 

In perioada 14 - 21 mai, este organizata la Cluj-Napoca Saptamana Nationala a Voluntariatului. Vezi AICI programul.

Comentarii Facebook