Piața volantă va ajunge în Parcul Industrial TETAROM 1


O nouă piață volantă se organizează în incinta Parcul Industrial TETAROM I (în proximitatea clădirii A2, strada Tăietura Turcului nr. 47). Aceasta este dedicată în principal angajaților firmelor care își desfășoară activitatea în parcul industrial.

Noua piață volantă se desfășoară sub egida Produs de Cluj și va avea loc în fiecare zi de miercuri, între orele 13:00 și 18:00.

„Producătorii care vor participa la piața volantă din Parcul Industrial TETAROM I vor avea la dispoziție, în mod gratuit, standurile Asociației Produs de Cluj, ceea ce va asigura un aspect estetic unitar.

Prima ediție a noii piețe volante va avea loc miercuri, 26 iulie 2023, și va reuni producători de fructe și legume, brânzeturi și carmangerie tradițională, dulciuri de casă, lavandă și miere de albine”, anunță Primăria Cluj-Napoca.

Reamintim clujenilor orarul piețelor volante din municipiu:

- piața volantă din Parcul Central (platoul situat între Străzile George Coșbuc și Splaiul Independenței, lângă Parcul Stadion), în zilele de marți și miercuri, în intervalul orar 12:00-19:00 și sâmbăta, între orele 07:00- 16:00;

- piața volantă din cartierul Gheorgheni (strada Unirii fn, capătul liniei 3), joi în intervalul orar 12:00-19:00.

Comentarii Facebook