Piața volantă din Florești, un adevărat succes pentru locuitori - FOTO


  • Piața volantă este situată în Parcul Poligon, în comuna Florești
  • Piața volantă se organizează în fiecare vineri, între orele 12-18
  • Produsele sunt direct de la producători din Florești


Piața volantă săptămânală din Parcul Poligon din Florești, este apreciată de locuitorii comunei, chiar dacă este vorba despre micii producători sau simpli clienți.

Tot mai mulți producători se alătură pieței volante, aducându-și preparatele proprii și diversificând marfa oferită clienților.

Ne bucurăm când ni se alătură producători tot mai mulți, cu produse naturale. Găsiți în fiecare vineri verdețuri, legume, fructe, ouă, ulei presat la rece, pâine de casă, magiun de prune, mezeluri, lactate, lapte proaspăt, miere și produse derivate sau sucuri de fructe”, relatează Primăria Comunei Florești.

f.jpg

Floreștenii au solicitat piața volantă

Piața volantă din Parcul Poligon a devenit săptămânală datorită numeroaselor solicitări din partea floreștenilor. Primarul, Bogdan Pivariu a creat această piața în urma succesului pieței volante de tip „Reko”. Astfel, din 18 decembrie, piața a luat amploare de la o săptămână la alta.

f2.jpg

Piața volantă este destinată producătorilor locali și din proximitate.

Vă ȋncurajez să consumaţi produse româneşti pentru a susţine producătorii locali şi de proximitate!”, a transmis primarul comunei Florești.

f3.jpg

De când s-a deschis doar de acolo îmi fac cumpărături. Totul este ca de la bunica. Felicitări!”, a scris o localnică pe Facebook.

Programul pieței volante din Parcul Poligon este săptămânal, vineri, de la 12:00 la 18:00.

f4.jpg


Comentarii Facebook