Piața Gării, Vestul Sălbatic al Clujului. Două bătăi și un furt într-o singură seară


Piața Gării din Cluj-Napoca este un punct sensibil, în care infracțiunile se țin lanț și nimeni nu ia măsuri. În trecut, Poliția Transporturi Feriviare era prezentă în Gară și în fața acesteia, iar lucrurile erau sub control.

Luni, la ora 23.00, în Piata Garii am fost martor la o tentativa de furt din Oncos, o bataie intre doi tineri la sala de jocuri de langa si, in cele din urma, am intervenit pentru a desparti alta bataie intre un taximetrist si un cetatean beat.

Nu se poate sa avem o patrula in permanenta la Gara? Oamenii care coboara din tren intalnesc cersetori, banci pline de adormiti, persoane agresive si batai”, a reclamat un clujean pe portalul Primăriei Cluj-Napoca ”My Cluj”, dar sesizarea a fost ”Respinsă”.

Prim Poliția Locală Cluj-Napoca, Primăria ar putea interveni, iar dacă foștii gardieni publici sunt depășiți să facă o cerere la Poliția Cluj-Napoca. 

În ultimele două luni, cititorii Știri de Cluj au filmat două bătăi în zona sălii de jocuri din Piața Gării, ceea ce arată că zona este cu criminalitate ridicată. Agenții de securitate de la localuri și săli de noroc au directiva de a scoate clienții agresivi în fața locului, astfel neavând nicio obligație legală, deși scandalurile se iscă în interior. 

Politisti loviti și MUȘCAȚI de interlopi in Piata Garii. S-au facut de rusine. Interventie slaba -VIDEO

Comentarii Facebook