Petreceri noapte de noapte în Dezmir! Oamenii nu pot dormi. Replică nesimțită ”Poți închide geamul”


Dezmirul este practic ”cartierul” Clujului cu cea mai mare expansiune din ultimii 20 de ani. Acolo se construiesc numai vile sau duplex -uri, și cum era de așteptat apar probleme. 

Îmi pare foarte rău ca într-o comunitate micuță nu putem să rezolvăm problema altfel, dar acesta este un ultimul apel pentru decență. Pasul următor e implicarea poliției. E inadmisibil să stăm nopțile în muzica voastră. Azi-noapte până la 2, acum e 23:30 și continuați. Domnilor, aveți duplexuri nu conace înconjurate de hectare libere. Sunt terase, locuri de închiriat, soluții aveți să trăiți cum vă place, fără să deranjați în halul asta”, a relatat o locuitoare din Dezmir.

Replica unui meltean a fost plină de nesimțire: ”Poti inchide geamul” 

Evident că oamenii au închis geamurile și au suportat gălăgia în noaptea de vineri spre sâmbătă, până la ora 2.00, dar noaptea următoare a umplut paharul.

Alți oameni din Dezmir au trecut și ei prin astfel de momente și au dat cîteva sfaturi practice și care funcționează:

”Și eu am vecini care fac asa. Am incercat cu frumosul si vorba buna, dar nu s-a putut. Am sunat la Politia Apahida si nu a raspuns nimeni. Am fost nevoit sa sun la 112 ca sa rezolv problema. Nu stiu daca dumneavoastra o sa aveti noroc cu politia Apahida”.

”112 și solicită dânșii poliția din zonă, se soldează cu contravenții și credeți-mă, funcționează și-n cazul nesimțiților!!! În plus, o solicitare scrisă către Poliția Apahida, vă spun ei ce să scrieți și vă și răspund ulterior!!!”.

Comentarii Facebook