Sambata 31 Iulie

Petrecere la Urania Palace, în spaţiul fostului cinema Favorit. De ce i-a trimis Poliția Cluj acasă pe cheflii


O nouă petrecere a avut loc la Urania Palace, în spaţiul fostului cinema Favorit, pe strada Horea.

Polițiștii au oprit petrecerea pentru că oamenii nu purtau mască. 

În cadrul acțiunii, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre desfășurarea unei petreceri private în incinta unei locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat polițiști și jandarmi, constatându-se faptul că în interiorul locației se află un număr de 52 de persoane care nu respectă măsurile de protecție individuală.

Sunt efectuate verificări în scopul identificării organizatorului reuniunii de persoane și luării măsurilor legale care se impun față de acesta.

Persoanele prezente au fost legitimate, urmând a fi luate măsuri de sancționare contravențională, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea numărului maxim de persoane admis în interior la o petrecere privată și nerespectarea programului de funcționare stabilit”, precizează Poliția Cluj.

Weekendul trecut o altă petrecere care se ținea în același loc.

Comentarii Facebook


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web1/tmp) in Unknown on line 0