Petrecere ILEGALĂ cu 200 de oameni la Cluj. Polițiștii au oprit cheful de pe strada Fabricii de Chibrituri


O petrecere cu 200 de persoane care avea loc la Cluj-Napoca a fost oprită de polițiști, sâmbătă seara. Cheful a avut loc pe strada Fabricii de Chibrituri.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfășoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane.

Petrecere ILEGALĂ la Cluj - La fața locului s-au deplasat polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

În incinta complexului, polițiștii au identificat un număr de aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente.

Petrecere ILEGALĂ la Cluj -  Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid -19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind efectuate cercetări în vederea identificării persoanelor care au organizat evenimentul si stabilirea tuturor împrejurărilor faptei.

Petrecere ILEGALĂ la Cluj -  Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.

Polițiștii se află la datorie și vor interveni  în toate situațiile în care legea este încălcată.

Comentarii Facebook