Petiție pentru eliberarea din închisoare a lui Gore din Cluj. Interlopul a fost condamnat la 12 ani de închisoare

 

O petiție online pentru grațierea celebrului interlop clujean Gore, pe numele lui real Marius David, va fi înaintată președintelui Traian Băsescu

 

Consideram ca pedeapsa de 12 ani de inchisoare primita de Marius David, Gore, asa cum il alinta prietenii, este mult prea aspra si reprezinta un accident al justitiei din Romania

 

Gore este un cetatean cu un caracter deosebit, un atlet desavarsit, are credinta in Dumnezeu, si a adus multa faima, dar mai ales o imagine pozitiva orasului Cluj-Napoca.

 

Nu putem permite incarcerarea acestuia in urma unui proces in care partea vatamata l-a iertat pe autorul faptei si acum sunt buni prieteni.

 

Locul lui Gore nu este in spatele gratiilor ci mai degraba in centrul orasului nostru unde a adus atata buna dispozitie clujenilor.

 

Aceasta petitie o vom prezenta Presedintelui Traian Basescu cu propunerea de gratiere.

 

Eliberati-l pe Gore, un simbol al Clujului!

 

STOP accidentelor din justitie! Free Gore!”, se arată în textul petiției.

 

Există deja 20 de persoane care au semnat-o, între ei numărându-se și celebrul Nelson Mondialu. Vezi AICI petiția.

 

Gore, pe numele lui adevărat Marius David, a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare cu executare, la finalul anului 2012.

 

Sentința dată de Tribunalul Cluj, în cazul brancardierului de la UPU înjunghiat de Gore, a fost menținută în urma apelului de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj, iar acum și de cei de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). 

 

În luna august 2011, Gore a înjunghiat un brancardier de la UPU Cluj, fiind arestat la scurt timp și trimis la Gherla.

 

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier





Comentarii Facebook