Joi 13 Mai

Peste 400 de polițiști asigură paza în oraș pe timpul UNTOLD FestivalPeste 400 de polițiști vor acționa zilnic, în perioada 30 iulie - 2 august, cât timp se desfășoară UNTOLD Festival.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca festivalul muzical, organizat pe raza municipiului Cluj-Napoca, în perioada 30.07.-02.08.2015, să se desfăşoare în bune condiţii, fără incidente.

Astfel, circa 400 de poliţişti de ordine publică, rutieră, prevenire a criminalităţii, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, criminalişti, precum şi din cadrul altor structuri, sunt angrenați în activități”, anunță IPJ Cluj.

Oamenii legii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea, în timp real, a activităţilor ilicite, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

În această perioadă, vor fi restricţii de circulaţie în zona adiacentă desfășurării acestui eveniment. Astfel, poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate.

Poliţiştii de prevenire a criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii, au organizat puncte de informare şi vor distribui participanţilor flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale, în limbile română, engleză şi maghiară.

Totodată, înainte de debutul acestui festival, poliţiştii vor acţiona în zona campingurilor şi a parcărilor special amenajate, pentru desfăşurarea unor activităţi de informare în scopul prevenirii faptelor de furt, în special a celor din auto.

Comentarii Facebook