Peste 340 de clujeni au fost amendați și alți 16 și-au pierdut permisele de 1 mai


Polițiștii clujeni au crescut efectivele de 1 mai peste a asigura siguranța în județul Cluj, astfel, de Ziua Muncii, peste 340 de persoane au fost amendate.

Pe drumurile publice au fost folosite 11 echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au depistat 6 persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni, fiind constatate în flagrant 6 fapte penale, 3 la regimul circulaţiei rutiere, 2 de natură judiciară şi 1 de altă natură.

Au fost aplicate 345 sancţiuni contravenţionale, dintre care 292 prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 41 prevăzute de Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 3 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 9 la alte acte normative.

De asemenea, oamenii legii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare ale autovehiculelor verificate în trafic.

Comentarii Facebook